Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


OLAPLEX

 

1018137713551447be481a1.jpg

Mi is az az OLAPLEX?

Egy 3 lépéses hajkötés sokszorozó és helyreállító rendszer. PPD, szilikon, kőolaj és szulfátmentes adalékanyag, melyet a vegyszeres munkák során az eddig is használt termékhez keverünk, legyen szó hajfestékről, szőkítőről vagy hajszín-világosítóról.

 

Mire jó az OLAPLEX?

A haj alapszerkezete sajnos a kémiai eljárások (festés, szőkítés, egyenesítés vagy akár hővel való formázás) során kisebb nagyobb mértékben sérül. A természetes kötések minden kémiai behatás alkalmával sérülnek és felbomlanak. Még akkor is így van ez, ha az eljárásokat a legnagyobb körültekintéssel végezzük.  Ezt a hétköznapokban úgy tapasztalod meg, hogy szárazabb, töredezettebb, durvább tapintású a hajad. Az OLAPLEX erre nyújt forradalmian új megoldást. A termék szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvja őket a további roncsolódástól. Így nincs többé száraz, töredezett haj! Az első olyan anyag amely a MOSÁSOK ALKALMÁVAL NEM KOPIK KI! Az OLAPLEX-et olyan fodrászok használják, mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján mint Cameron Diaz vagy Kim Kardashian.

 

Látható eredmény, már az első használat után!

OLAPLEX-szel és OLAPLEX nélkül világosított haj mikroszkópos képe:

collage.jpg

 

És szabad szemmel?

204997885514454b95b66.jpg

 

Miből áll egy OLAPLEX szalonkezelés?

Ha hajfestésed vagy hajszín-világosításod, szőkítésed vagy balayage hajszíned OLAPLEX-szel együtt kéred, akkor  OLAPLEX BOND MULTIPLIER adalékot keverünk a festékbe vagy szőkítődbe. Így már a festési folyamat során gondoskodhatsz hajad védelméről. A festési idő elteltével az OLAPLEX BOND PERFECTOR speciális maszkját helyezzük a hajadra, melynek hatóideje 10 perc.

 

Mit fogsz tapasztalni OLAPLEX kezelés után?

Először is hajad sokkal fényesebb, és egészségesebb lesz. Búcsút mondhatsz a festés és világosítás okozta hajtöredezésnek, szöszösödésnek. Az OLAPLEX rendszeres használata mellett kialakult egészséges hajszerkezet révén hajad újra hidratált, erőtől duzzadó, ragyogóan fényes lesz.

 

Mennyibe kerül az OLAPLEX kezelés?

Az OLAPLEX adalékanyaggal történő festés és pakolás ára plusz 3.490,- Ft. Ha még többet szeretnél tenni a hajad egészségért, akkor vigyél haza egy flakon OLAPLEX BOND PERFECTOR-t otthoni használatra, és kezeld hajad hetente egyszer otthon is!

 

Hajkötés sokszorozó kezelés az OLAPLEX-el? Professzionális kezelésként is alkalmazható…

Az OLAPLEX forradalmian új formuláját, önálló hajkötés sokszorozó kezelésként is igénybe tudod venni a Rékus Haj-Lak-ban. A kezelés alkalmával a törülköző száraz hajra felvisszük az OLAPLEX hajkötés sokszorozó rendszer első lépését, majd a hatóidő letelte után, a szabadalommal védett hatóanyaggal telített krém kerül az egész hajhosszra. A kezelés időtartama kb. 1-1,5 óra mosással, szárítással. A hajkötés sokszorozó kezelést akkor ajánljuk a vegyi kezelések előtt, sőt a nyári hajápolásra is tökéletes megoldás! Már az első kezelés után látható eredmények tapasztalhatóak, rendszeres használatával pedig az irigylésre méltó gyönyörű, egészséges és fényes haj élménye hosszútávon élvezhető! A kezelés ára 8 490,- Ft, melyhez a hajszárítás felét ajándékba adom! :)